Structure-serie is compleet!

Op 1 december 2020 kwam het laatste deel van de serie uit. Conflict & Structure gaat over Daan en Milan. Ze hebben sinds Chaos & Structure al een relatie, maar is die relatie wel zo sterk als wij allemaal denken?

Alle boeken in de serie zijn door mijzelf uitgegeven onder het label Duntax Books. Allevijf zijn ze uitgekomen in zowel paperback als ebook op alle platformen.

In de webshop op deze site vind je ook bijpassende kaarsjes voor elk bandlid, kaarten bijbehorend elk stel en 1 voor de gehele band. Er zijn armbandjes te vinden en natuurlijk boekenleggers. Als je een boek koopt, krijg je automatisch de boekenlegger erbij, die hoef je dan natuurlijk niet apart te kopen.

Conflict & Structure

Allemaal leuk, maar waar gaat de Structure serie dan over?

Voor degenen die het nog niet weten: De serie gaat over de 4 bandleden van Structure. Mika is de leadzanger, Noah is de drummer, Sil is de bassist en Daan is de elektrische gitarist.

De eerste twee delen draaien om Mika. Het derde deel gaat over Noah. Het vierde deel over Sil en het laatste deel over Daan. Elk stel heeft zo zijn eigen ups en downs en hun eigen weg.

Alle boeken kun je online bij je favoriete boekhandels bestellen, maar ook hier op mijn website. Als je kiest voor mijn website krijg je altijd een boekenlegger en een kaart erbij. Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen om er nog wat extra swag bij te bestellen. Alle swag (ook boekenleggers en kaarten) zijn alleen via mij te krijgen. Ook los!

Als je meer wil weten over een boek, kun je op een van onderstaande links klikken.

Heel veel plezier met de band!

Structure serie

Deel 1: Chaos & Structure

Deel 2: Wild & Structure

Deel 3: Lust & Structure

Deel 4: Storm & Structure

Deel 5: Conflict & Structure

Wat zeggen anderen over de serie?

Hieronder vind je een aantal stukjes van wat anderen over mijn boeken hebben gezegd.

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *