Over Marielle

Ah, je wilt me beter leren kennen. Nou, dat kan geregeld worden. Ik ben Mariëlle Brouwer. Ik ben dertig geweest en getrouwd met Marc, die ik de rivieren over heb gesleurd om in het mooie Brabant te gaan wonen. Samen hebben wij de leukste tweeling van Brabant op de wereld gezet: Lennox en Mycah. Na mijn PABO-opleiding en mijn Master Educational Needs heb ik 11 jaar in het onderwijs gezeten. Voornamelijk het speciaal basisonderwijs. Daarnaast besteedde ik thuis tijd aan mijn grote passie.

Schrijven. Dat is toch wat ik het liefste doe. Die karakters in mijn hoofd, oftewel volgens mijn moeder die veel te grote fantasie een plekje op papier geven. Het begon met NANOWRIMO waar ik in 2014 voor het eerst won. Ik schreef toen YA urban fantasy met natuurlijk de nodige dosis liefde, maar ik vond mezelf helemaal toen ik in 2016 Structure bedacht en Mika. Ik besloot dit om als zij-verhaal voor NANO te gebruiken. Helaas vonden Mika en Lily dit helemaal geen goed plan en bracht ik uiteindelijk vijf romans uit in eigen beheer. Met Wild & Structure won ik zelfs de gedeelde tweede/derde plek bij The Indie Awards 2017 voor Meest Memorabele Personage: Mika.

In de winter van 2021 tekende ik na veel wikken en wegen (ik ben een indie-auteur in hart en nieren) bij SVM Publishing, waar mijn nieuwe dark romance serie uit gaat komen.

Halverwege 2022 heb ik besloten om mezelf te richten op wat ik het liefste doe. Schrijven. Voor het nieuwe schooljaar heb ik mijn baan opgezegd. Naast het schrijven, ga ik me richten op vertalen en schrijfcoaching. Ook ga ik nieuwe uitdagingen aan door mezelf op te gaan leiden in copywriting en redactie. Een spannende nieuwe uitdaging.

Buiten alles wat hierboven staat ben ik een echte boekenworm. Ik ben al een keertje naar RARE geweest met een aantal vriendinnen om een paar van mijn favoriete auteurs te ontmoeten waaronder Elle Kennedy en Tillie Cole.

Verder kijk ik graag met Marc naar de Slechtste Chauffeur van Nederland, koop ik teveel stickers voor in mijn planner en ben ik een Batman en Marvel fan. Ik luister graag naar muziek en ben dan ook bijna elk jaar op Pinkpop te vinden en soms een concertje hier en daar.

Mijn favoriete auteurs zijn: Elle Kennedy, Sarina Bowen en Tillie Cole.

Mijn favoriete bookboyfriends (buiten die van mezelf) zijn: Kellan Kyle (Thoughtless), Garret Graham (The Deal), Knox Daniels (Reason To Believe) en Ryan Wesley (Him en Us).

Wil je mij een berichtje sturen? Klik op contact of kies één van deze kanalen: