Schrijfcoach

Kom je er even niet meer uit? Heb je geen idee of je het wel ‘goed’ doet?

Soms zitten we allemaal op zo’n punt, dat je even helemaal niet meer weet of je wel door moet gaan. Of je wel op het juiste spoor zit en of je niet compleet gestoord bent om jezelf te wijden aan dit verhaal.

Je kunt het natuurlijk weggooien, maar ik roep nu al heel hard STOP! Want zo slecht kan het helemaal niet zijn! Zeker niet als het je passie is en je zo graag schrijft.

Je hebt gewoon iemand nodig die snapt wat jij doet! Iemand die net zo graag schrijft en weet waarover je het hebt als vul naam in tegen je praat. Toen ik net begon, kende ik niemand die ook de rare hobby schrijven had. Ondertussen heb ik een aantal mensen gevonden en wat is het fijn om met iemand te sparren.

Wat kan ik voor je betekenen?

Tijdens een gesprek kan ik je helpen met:

  • Plotpunt problemen
  • Motivatie opnieuw vinden
  • Het is af, en nu?
  • Ideeën voor promotie
  • Wat jij maar nodig hebt

Ik heb zelf ervaring als indie-auteur, maar ook als auteur bij een uitgeverij. Ik kan je dus met allerlei aspecten helpen en jij weet wat je nodig hebt.

Twijfel je? Stuur me dan even een berichtje!

Schrijfcoach

Coachinggesprek

Een coachingsgesprek voor als je het even niet meer weet. Voor als je een frisse blik nodig heeft of even een schop onder je kont om je motivatie weer aan te wakkeren.

€59,- voor 60 minuten

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Boek meteen jouw tijdslot

Toch liever eerst info?